• Infraligne slider 3

    Gratis Proefbeurt

Ervaar InfraLigne nu met de Gratis Proefbeurt bij een van de 14 vestigingen!

InfraLigne biedt hét alternatief voor de normale sportschool!! 

Een aantal voordelen van InfraLigne op een rij:

  • Geen resultaat? Geld terug garantie!
  • Snel, veilig, en effectief afslanken
  • Persoonlijke begeleiding
  • Professioneel voedingsadvies om gezond en slank te worden én te blijven!

Jolanda (36 jr) : "Het trainen bij InfraLigne heeft mij geholpen om weer op een gezond gewicht te komen al dat overtollige vet te verbranden wat met trainingen in de normale sportschool nooit lukte! Alle complimenten die ik krijg zijn de inspanningen meer dan waard."

Start Nú: Gratis Proefbeurt InfraLigne!

InfraLigne overtuigt jou graag wat trainen in een Infrarood warmtecabine voor jou kan betekenen. Stel niet uit, start nu met de Gratis Proefbeurt zodat je zelf kan ervaren dat Infraligne bij jou past. Bij InfraLigne ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en professionele aanpak die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking

 

 
 

 

 

InfraLigne heeft vestigingen in Aalst, Belsele, Beveren, Dendermonde, Diest, GrimbergenGulpen, HasseltIeper, Maastricht, Oostende, Riemst, Roeselare en Tielt. Dit zijn dé plekken om effectief af te slanken en extra vet te verliezen met behulp van Infrarood warmtecabines. Bij InfraLigne ben je verzekerd van professionele begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen gegarandeerd te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefbeurt of doe nu de Lidmaatschapstest.