• lidmaatschapstest

    Lidmaatschapstest

Weten of InfraLigne dé plek voor jou is?

Ben jij op zoek naar een manier waarbij je gegarandeerd resultaat kan behalen bij het afslanken in Aalst, Belsele, Beveren, Dendermonde, Diest, Grimbergen, Gulpen, Hasselt, Ieper, Maastricht, Oostende, Riemst, Roeselare en Tielt? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met sporten en wil je echt resultaat gaan behalen? Dan is InfraLigne dé plek voor jou. Bij InfraLigne slank je af door effectief te trainen in een Infrarood warmtecabine in combinatie met een gezond eetpatroon, onder begeleiding van van een diëtiste.

Lidmaatschap op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij InfraLigne . Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

 

 

 

InfraLigne heeft vestigingen in Aalst, Belsele, Beveren, Dendermonde, Diest, GrimbergenGulpen, HasseltIeper, Maastricht, Oostende, Riemst, Roeselare en Tielt. Dit zijn dé plekken om effectief af te slanken en extra vet te verliezen met behulp van Infrarood warmtecabines. Bij InfraLigne ben je verzekerd van professionele begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen gegarandeerd te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefbeurt.