• afslanken

    Afslanken

Afslanken onder Professionele Begeleiding

Bij InfraLigne is je lichaam in goede handen. Ervaren bewegingscoaches en diëtisten werken een programma op maat uit waarmee u gezond kunt afslanken onder professionele begeleiding. Of het nu gaat om je algemene lichaamsfitheid, of een specifieke lichaamscorrectie op plaatsen waar jij dat wilt (taille, heup, buik, dijen,…); in een mum van tijd voel je je als herboren.

Tijdens de analyse word je op 9 plaatsen gemeten (mannen worden op 4 plaatsen gemeten). Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Tevens krijg je van ons een schriftelijk gewaarborgde centimeter garantie. Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betalen wij (InfraLigne) een evenredig deel van de kuurkosten terug.

Start met de Gratis Proefbeurt: Sporten in Infrarood Cabines (hét alternatief voor fitness)!

Zet die eerste stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

 

InfraLigne heeft vestigingen in Aalst, Belsele, Beveren, Dendermonde, Diest, GrimbergenGulpen, HasseltIeper, Maastricht, Oostende, Riemst, Roeselare en Tielt. Dit zijn dé plekken om effectief af te slanken en extra vet te verliezen met behulp van Infrarood warmtecabines. Bij InfraLigne ben je verzekerd van professionele begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen gegarandeerd te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefbeurt of doe nu de Lidmaatschapstest.